Otvoreno e-Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o provedbi lokalnih razvojnih strategija unutar intervencije 77.06. »Potpora LEADER (CLLD) pristupu«

Ministarstvo poljoprivrede uputilo je u proceduru javnog savjetovanja Prijedlog pravilnika o provedbi lokalnih razvojnih strategija unutar intervencije 77.06. »Potpora LEADER (CLLD) pristupu«  iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.

Pravilnikom se uređuje provedba lokalnih razvojnih strategija lokalnih akcijskih grupa koje su odabrane unutar Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027., postupovna pravila koja provodi Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i lokalne akcijske grupe, ovlasti Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ribarstva kao Upravljačkog tijela, postupanje po žalbama na odluke Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom i druga pitanja s tim u vezi.

Pozivamo vas na aktivno sudjelovanje u javnom savjetovanju davanjem komentara i prijedloga na navedeni Prijedlog pravilnika, najkasnije do 26. kolovoza 2024. godine putem poveznice.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.